Mangiare!

Recente uitzendingen

Mangiare!
vrijdag 21 augustus 2015

De grote Sail Amsterdam-special met Barbara en Jan Geertsema van de Goede Vissers; Jonah Freud met het beste recept voor bouillabaisse; Chris Bajema kookt met de scheepskok van de Tres Hombres en een nieuwe aflevering van de culinaire wedstrijd Het Diner Presentatie Petra Possel

Mangiare!
vrijdag 07 augustus 2015

Veel zoet met Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans over hun boek ‘De wereld van de stroopwafel; banketbakker Coos Holtkamp geeft college over de tompouce en Daan Visser vertelt alles over bier en bierbrouwen wat u altijd al had willen weten maar nog nooit durfde te vragen. Presentatie Petra Possel

Mangiare!
vrijdag 24 juli 2015

Alles over de Ierse keuken wat u altijd al had willen weten met kookboekenschrijfster Yvette van Boven die zelf Ierse roots heeft; kookboekenfanaat Jonah Freud bereidt drie Ierse topgerechten en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

Mangiare
vrijdag 10 juli 2015

Ria Loohuizen over eetbare natuur in haar boek 'Zilt en Bitter zoals absinthalsem en boerenwormkruid; pop-up kok Sander Louwerens over het ideale sorbetijs en Jonah Freud geeft college over culinair journaliste Patricia Wells. Presentatie Petra Possel

Mangiare
vrijdag 26 juni 2015

Alles over de keuken van de Peranakan Chinezen op Java die steeds vaker de wijde wereld intrekken en dus vonden de nichten Siu Ling Koo en Kwee Siok Gwat het hoog tijd om de recepten veilig te stellen in hun kookboek ‘Culture Cuisine Cooking’; we gaan op reportage in de World of Food in Amsterdam Zuidoost; Jonah Freud maakt drie recepten met haring en een nieuwe aflevering van de culiniare competitie Het Diner Presentatie Petra Possel

Mangiare!
vrijdag 12 juni 2015

Met Ellen Scholtens, oermoeder van alle eerlijk eten festivals en conservator van de Kunsthal Kookt in Rottterdam dat al sinds 2004 oproept tot een gezonde en duurzame eetcultuur; Manfred Meeuwig keurt olijven; Jonah Freud over Alice Toklas, de kok en lover van Gertrude Stein en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

Mangiare
vrijdag 29 mei 2015

Welkom in de wondere wereld van bacteriën, schimmels en gisten oftewel fermenteren met Christian Weij over zijn boek Verrot Lekker; Jonah Freud met het beste recept voor spring rolls met zelfgemaakte vissaus; Chris Bajema maakt kefir kaas en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel


vrijdag 15 mei 2015

Welkom in de wondere wereld van bacteriën, schimmels en gisten oftewel fermenteren met Christian Weij over zijn boek Verrot Lekker; Jonah Freud met het beste recept voor spring rolls met zelfgemaakte vissaus; Chris Bajema maakt kefir kaas en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Het Diner. Presentatie Petra Possel

Mangiare
vrijdag 01 mei 2015

Alles over Oosterscheldekreeft met kreeftendeskundige Hendrina van Cranenburgh uit Veere; Chris Bajema gaat duurzaam vissen en kookboekenfanaat Jonah Freud kookt drie keer zilt. Presentatie Petra Possel

Mangiare
vrijdag 17 april 2015

Met de gastheer aller gastheren: Joop Braakhekke die het zilveren jubileum viert van zijn Garage waarover een kloek boek is verschenen; Nicolaas Klei selecteert fijne wijnen bij de asperges en kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de beroemde Britse chef Marco Pierre White. Presentatie Petra Possel

Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek. Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Terugluisteren

Kies een programma:


Kies een uitzenddatum:


 
Facebook