Fragment

Wat gaat er gebeuren met de Timmerfabriek in Vlissingen?

  1. Fragmentenchevron right
  2. Wat gaat er gebeuren met de Timmerfabriek in Vlissingen?

De Timmerfabriek in Vlissingen is sinds een aantal jaar het domein van evenementen-organisator, Louk Peperkamp. Hij organiseert er regelmatig feesten, recepties, pop-up events en had eind vorig jaar zelfs Doutsen Kroes over de vloer voor een fotoshoot. Het geeft nieuw leven aan een historisch gebouw, dat anders leeg had gestaan.

Louk Peperkamp is momenteel druk bezig met een lanceerevenement voor de eigenaren van een 144 miljoen kostend motorjacht. Gebouwd in Vlissingen en klaar om overhandigd te worden aan zijn Russische eigenaren. Peperkamp fantaseert erover wat je met dat geld allemaal zou kunnen doen in Vlissingen.

Aan alles is te merken dat deze ondernemer uit Vlissingen een grote liefde heeft voor de stad. “ Waar in Nederland heb je de ruimte en de mogelijkheden. Wie heeft die speeltuin”.

Maar het kan nog beter. Als hij iets zou willen meegeven aan het bestuur van deze stad, dan is het dit; “ geef mensen en bedrijven de kans om zelf dingen op te lossen. Dat is essentieel om van deze stad iets te maken”.

Video niet beschikbaar